Tekmeci Slovenije brez glavnega orožja

Foto: Profimedia Giannis Antetokunmpo.
Giannis Antetokunmpo.
Trenutno najboljši grški košarkar Giannis Antetokounmpo je v soboto odpovedal nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, grška košarkarska zveza pa je njegovo odpoved pripisala njegovim delodajalcem pri severnoameriški ekipi NBA Milwaukee Bucks.
Oglej si celoten članek

"Odpoved nastopa na Eurobasketu je največje razočaranje v moji dosedanji karieri. Reprezentanca mi je prirasla k srcu in v prihodnosti želim pokazati, da lahko s soigralci uresničim visoke cilje. A zdaj se moram pobrigati za svoje poškodovano koleno," je na Facebooku zapisal 22-letni Giannis Antetokounmpo.

Glavni tajnik grške zveze Panagiotis Tsagronis pa je s prstom takoj pokazal na ekipo Milwaukee Bucks, da je ta nad košarkarjem izvajala pritiske. "Imamo rentgenske posnetke, ki kažejo, da je z njegovim kolenom vse v redu. Poslali smo jih Mednarodni košarkarski zvezi, da bi pokazali, kako pri Milwaukeeju govorijo neresnice," je dejal Tsagronis.

Priprave Slovencem zmanjkalo časa za preobrat

Antetokounmpo je v minuli sezoni v NBA v povprečju na tekmo dosegal 22,9 točke in 8,7 skoka. Grčija bo v prvem krogu Eurobasketa v skupini A v Helsinkih igrala proti Sloveniji, Franciji, Poljski, Finski in Islandiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.