Tekmo gledala iz jacuzzija tik ob igrišču

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Francoski klub je poskrbel za zanimivo potezo in nagradil dva svoja navijača.
Oglej si celoten članek

V soboto je Caen, katerega član je tudi Slovenec Jan Repas, v okviru francoske Ligue 1 na svojem stadionu gostil favorizirani Lyon. Srečanje se je brez Repasove udeležbe končalo z remijem (2:2), veliko pozornosti pa je požel par tik ob zelenici.

19-letnik Berićevega soigralca ubili s kalašnikovim

Dvojica srečanja namreč ni gledala s tribune, ampak iz masažnega bazena oziroma jacuzzija. Privoščila sta si tudi nekaj pijače in se na koncu lahko veselila pozitivnega rezultata.

Caen se je za tovrstno potezo odločil v sodelovanju s hotelom, ki je sicer sponzor nogometnega kluba. Dvojica v jacuzziju je zmagala v nagradni igri in si tako zagotovila razvajanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.