Šport > Nogomet
5368 ogledov

Berićevega soigralca ubili s kalašnikovim

william Gomis Reševalni pas/Twitter William Gomis.
Na jugovzhodu Francije se je zgodila tragedija.

Francoski nogometni prvoligaš Saint-Étienne, katerega član je tudi slovenski reprezentant Robert Berić, je sporočil žalostno novico. V 20. letu starosti je namreč umrl nekdanji igralec omenjenega kluba William Gomis.

Gomis je bil po poklicu branilec in je v lanski sezoni na 18 tekmah igral za rezervno moštvo St. Étienna, ki nastopa v tretji francoski ligi. Za prvo moštvo najtrofejnejšega francoskega kluba ni zaigral.

Po poročanju lokalnih medijev je bil Gomis ustreljen v naselju La Seyne-sur-Mer v industrijskem predmestju Toulona. V napadu naj bi umrl tudi 14-letni deček. Na prizorišču je policija našla 24 tulcev nabojev za avtomatsko puško Kalašnikov.

Jan Oblak Slabši kot lani Šport Kolegi dali košarico Janu Oblaku

St. Étienne je v ponedeljek podal izjavo na družbenih omrežjih: "AS Saint-Étienne je z veliko žalostjo sprejel novico o tragični smrti Williama Gomisa, ki se je zgodila v nedeljo. (...) Klubsko vodstvo, trenerji, igralci in ostali zaposleni smo ganjeni zaradi Williamove smrti in izrekamo globoko sožalje njegovi družini," so med drugim zapisali v klubu.

Gomis je v St. Étienne prišel leta 2014 kot 15-letnik. V mlajših selekcijah je nosil tudi kapetanski trak. Bil je v sorodu z Bafétimbijem Gomisom, bivšim francoskim reprezentantom in prav tako nekdanjim članom St. Étienna.

Komentarjev 3
  • kapibara1 14:55 10.september 2018.

    Nič novega, pri nas, na račun ilegalno ilegalnih ilegalcev ( ker skrivate), pa od drugod, o drugih pišete..

  • perhan63 14:23 10.september 2018.

    so ga njegovi..verjetno drogica pa ilegalne stave

Sorodne novice