Magazin > VIP
5886 ogledov

Razkrili vzrok smrti pevke The Cranberries

Dolores O'Riordan
Dolores O'Riordan ni storila samomora.

Osem mesecev po smrti pevke skupine The Cranberries, Dolores O'Riordan, so oblasti razkrile vzrok smrti. Pevko so januarja našli v kopalni kadi v londonskem hotelu. Obdukcija je pokazala, da je bila tistega dne zvezdnica močno alkoholizirana, v krvi naj bi imela 3,3 promila alkohola, in da se je utopila. Preiskovalci menijo, da gre za nesrečo in ne samomor.

Policija je v njeni sobi našla pet praznih manjših steklenic in tudi steklenico šampanjca ter zdravila. Poleg bolečin v križu, zaradi katerih so morali člani skupine leta 2017 odpovedati turnejo, je imela pevka tudi psihične težave, ki so jo spremljale od otroštva. Zvezdnica naj bi trpela za depresijo, imela pa je tudi bipolarno motnjo, zato so mnogi predvidevali, da si je sodila sama.

Pevka je leta 2013 v intervjuju razkrila, da je bila zlorabljena. Začelo se je, ko je bila stara 8 let, zlorabe pa so trajale štiri leta. Storilca je nazadnje srečala na pogrebu svojega očeta, kjer se ji je opravičil. "Takšne stvari pokoplješ, ker te je sram in misliš, da je tvoja krivda,“ je povedala pevka, ki je svojo žalostno preteklost dolgo skrivala. Ko je zaslovela, je bilo zanjo še huje. Zbolela je za anoreksijo, nato še depresijo, kar je vodilo v živčni zlom in samomorilske misli. "Ne smem videti uspaval. Če bi spila nekaj kozarčkov, bi jih vzela,“ je dejala zvezdnica, ki se je nekoč poskušala ubiti s prevelikim odmerkom, a si je zaradi otrok premislila

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.