Magazin > VIP
7706 ogledov

Skrivnostna smrt: 20-letno spletno zvezdo našli mrtvo na jahti

Sinead McNamara Instagram
Mati spletne zvezdnice pravi, da je njena hči tik pred smrtjo govorila o incidentu s članom posadke.

Sinead McNamara, 20-letna avstralska spletna zvezdnica, je umrla na 200 milijonov dolarjev vredni jahti mehiškega milijarderja Alberta Bailleresa, na kateri je delala. Kot poročajo mediji, se je Sinead nekaj ur pred svojo smrtjo na grškem otoku Kefalonija zabavala s prijatelji. Bila naj bi prešerne volje in plesala na stolih, je povedal lastnik bara, v katerem so lepotico opazili. "Vsi so bili dobre volje in srečni. Zabavali so se,“ je še dodal.

24 ur pozneje jo je v zadnjem delu jahte našel kapetan. Zdravniki so njeno življenje reševali 30 minut, preden je padla odločitev, da jo s helikopterjem odpeljejo v bolnišnico. Umrla je na poti.

Preiskovalci predvidevajo, da se je obesila. Poslovilnega pisma niso našli, se je pa razvedelo, da se je lepotica pred kratkim razšla s fantom, kar naj bi jo zelo prizadelo. O svojih zasebnih težavah naj bi spregovorila tudi s sodelavcem na jahti. Njena mama, ki je za žalostno novico izvedela na poti v Grčijo, kjer je s hčerko nameravala preživeti nekaj počitniški dni, ne verjame, da je Sinead storila samomor. Pred smrtjo jo je namreč poklicala in v solzah govorila o incidentu, ki ga je imela s članom posadke. 

Preiskovalci uradnega vzroka smrti še niso potrdili, saj čakajo na rezultate obdukcije in toksikoloških preiskav.

Komentarjev 3
  • maresem 15:51 07.september 2018.

    Nima vsak te sreče, stegniti se na jahti.