Magazin > VIP
7623 ogledov

Skrivnostna smrt: 20-letno spletno zvezdo našli mrtvo na jahti

Sinead McNamara Instagram
Mati spletne zvezdnice pravi, da je njena hči tik pred smrtjo govorila o incidentu s članom posadke.

Sinead McNamara , 20-letna avstralska spletna zvezdnica, je umrla na 200 milijonov dolarjev vredni jahti mehiškega milijarderja Alberta Bailleresa , na kateri je delala. Kot poročajo mediji, se je Sinead nekaj ur pred svojo smrtjo na grškem otoku Kefalonija zabavala s prijatelji. Bila naj bi prešerne volje in plesala na stolih, je povedal lastnik bara, v katerem so lepotico opazili. "Vsi so bili dobre volje in srečni. Zabavali so se,“ je še dodal.

24 ur pozneje jo je v zadnjem delu jahte našel kapetan. Zdravniki so njeno življenje reševali 30 minut, preden je padla odločitev, da jo s helikopterjem odpeljejo v bolnišnico. Umrla je na poti.

Preiskovalci predvidevajo, da se je obesila. Poslovilnega pisma niso našli, se je pa razvedelo, da se je lepotica pred kratkim razšla s fantom, kar naj bi jo zelo prizadelo. O svojih zasebnih težavah naj bi spregovorila tudi s sodelavcem na jahti. Njena mama, ki je za žalostno novico izvedela na poti v Grčijo, kjer je s hčerko nameravala preživeti nekaj počitniški dni, ne verjame, da je Sinead storila samomor. Pred smrtjo jo je namreč poklicala in v solzah govorila o incidentu, ki ga je imela s članom posadke.

Preiskovalci uradnega vzroka smrti še niso potrdili, saj čakajo na rezultate obdukcije in toksikoloških preiskav.

Komentarjev 3
  • maresem 15:51 07.september 2018.

    Nima vsak te sreče, stegniti se na jahti.