“Tekoče in transparentno”

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Olimpija. Ljubljanski nogometni klub davčni upravi ne dolguje denarja.
Oglej si celoten članek

Nogomet. “Glede včerajšnje objave Davčne uprave RS dolžnikov do države se počutimo dolžne pojasniti sledeče: NK Olimpija, ki ima do države dolg, je drug pravni subjekt kot ŠD NK Olimpija, ki tekmuje v prvi slovenski nogometni ligi,” je finančno stanje Olimpije Ljubljana obrazložil direktor kluba Sanel Konjević.

Vse je poravnano

“ŠD NK Olimpija s svojimi povezanimi pravnimi osebami ima vse obveznosti do države poravnane ter posluje tekoče in transparentno,” je še povedal Konjević in dodal: “Včerajšnje objave medijev so bile površne in so vrgle slabo luč na naš klub, zato bi prosili za objavo popravka.”

Med največjimi dolžniki med klubi in športnimi društvi so sicer zapisani HDD Olimpija, ki spada v razred dolžnikov z dolgom od 500 tisoč do milijon evrov, v razredu od sto tisoč do 500 tisoč evrov pa so HK Jesenice, MNK Ljubljana, NK Olimpija, NK Primorje, Športni klub Prevalje in Športno društvo Planica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:28 17. April 2013.

    Ljudje in navijači so prepoznali klub ŠD NK Olimpija, kot duhovnega in edino logičnega naslednika stare Olimpije-navijači v smislu GD-ki …

  • MK
    09:12 17. April 2013.

    Se opravičujem zgoraj je napaka. UKRADLA JE LETNICO 1911 ILIRIJI iz Spodnje Šiške!

  • MK
    09:11 17. April 2013.

    Dragi moj Sanel.<br /><br />ŠD NK Olimpija je znana po tem, da si prisvaja 100-letno zgodovino ljubljanskega nogometa (ukradla je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.