Šport /sport/nogomet
42 ogledov

“Tekoče in transparentno”

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MK 09:12 17.april 2013.

    Se opravičujem zgoraj je napaka. UKRADLA JE LETNICO 1911 ILIRIJI iz Spodnje Šiške!

  • MK 09:11 17.april 2013.

    Dragi moj Sanel.ŠD NK Olimpija je znana po tem, da si prisvaja 100-letno zgodovino ljubljanskega nogometa (ukradla je letnico 1911 Olimpiji), letnico, ki jo nosi v grbu na dresu, barve in ja... ne boš verjel PRISVAJA SI TUDI ...prikaži več LOVORIKE, ki jih je NK Olimpija osvajala v svojih recimo 50 letih. Torej dragi moj Sanel. Če si prisvajate letnice obstoja (na vaši spletni strani smo lani brali, kako ste stari 100 let in ne 8 let po mojem izračunu, ko ste nastali leta 2005 in se imenovali NK Bežigrad), barve kluba in lovorike, si prisvojite tudi dolgove do posameznikov, podjetij in države.V kolikor dolgov ne priznavate (KAR JE SVINJARIJA IN NE BI SMELI IMETI LICENCE) potem pa tudi ne govorite o 100 letnici kluba, osvojenih lovorikah.Ste navadn 7 let star klub brez ENE SAME OSVOJENE LOVORIKE.Prosim, če vrlega Sanela novinarji še o tem povprašate! Hvala

  • denis89 16:28 17.april 2013.

    Ljudje in navijači so prepoznali klub ŠD NK Olimpija, kot duhovnega in edino logičnega naslednika stare Olimpije-navijači v smislu GD-ki so najbolj zvesta publika v 1.SNL! zakaj bi ŠD NK Olimpija priznala dolgove stare Olimpije, ko pa je začela v ...prikaži več najnižjem rangu tekmovanja, z vsemi selekcijami, ter si z trdim delom prislužila napredovanja v vseh selekcijah, klub je finančno čist od leta 2005, zakaj torej nebi smel imeti licence?????

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.