Tekoče milo, košara banan in džakuzi

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski dnevnik Lance! razkriva, kakšne zahteve so pred začetkom svetovnega prvenstva v Braziliji posredovale nekatere nogometne reprezentance.
Oglej si celoten članek

Brazilija bo junija gostila 20. svetovno prvenstvo v nogometu, na katerem bodo zaigrali številni največji nogometni superzvezdniki. Brazilski mediji razkrivajo, kakšne zahteve so pred začetkom mundiala sporočile nogometne reprezentance, ki želijo svojim igralcem zagotoviti najboljše možne razmere.

Portugalci bodo naredili vse, da bi zaščitili prvega zvezdnika Cristiana Ronalda. Nogometaše Paula Benta bo varovalo šest varnostnikov, kar štirje pa bodo zadolženi za varnost napadalca Real Madrida.

Japonska: Džakuzi v vsaki sobi

Francozi zahtevajo milo v tekoči obliki, odprava Ekvadorja pa je sporočila, naj jim vsak dan prvenstva priskrbijo košaro banan. Japonska reprezentanca v hotelskih sobah svojih nogometašev zahteva džakuzi. Izbrana vrsta Kolumbije želi, da se ji na treningih pridruži 15 mladih nogometašev iz São Paula. Urugvaj zahteva tihe klimatske naprave, Alžirija pa je zaprosila, da vsaka soba, v kateri bodo bivali člani njihove odprave, vsebuje Koran.

Med drugimi zahtevami so še državni televizijski programi, visokohitrostni internet in časopisi z različnih koncev sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.