Šport > Nogomet
6 ogledov

Tekoče milo, košara banan in džakuzi

svetovno prvenstvo brazilija pokal EPA
Brazilski dnevnik Lance! razkriva, kakšne zahteve so pred začetkom svetovnega prvenstva v Braziliji posredovale nekatere nogometne reprezentance.

Brazilija bo junija gostila 20. svetovno prvenstvo v nogometu, na katerem bodo zaigrali številni največji nogometni superzvezdniki. Brazilski mediji razkrivajo, kakšne zahteve so pred začetkom mundiala sporočile nogometne reprezentance, ki želijo svojim igralcem zagotoviti najboljše možne razmere.

Portugalci bodo naredili vse, da bi zaščitili prvega zvezdnika Cristiana Ronalda. Nogometaše Paula Benta bo varovalo šest varnostnikov, kar štirje pa bodo zadolženi za varnost napadalca Real Madrida.

Japonska: Džakuzi v vsaki sobi

Francozi zahtevajo milo v tekoči obliki, odprava Ekvadorja pa je sporočila, naj jim vsak dan prvenstva priskrbijo košaro banan. Japonska reprezentanca v hotelskih sobah svojih nogometašev zahteva džakuzi. Izbrana vrsta Kolumbije želi, da se ji na treningih pridruži 15 mladih nogometašev iz São Paula. Urugvaj zahteva tihe klimatske naprave, Alžirija pa je zaprosila, da vsaka soba, v kateri bodo bivali člani njihove odprave, vsebuje Koran.

Med drugimi zahtevami so še državni televizijski programi, visokohitrostni internet in časopisi z različnih koncev sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.