Tenisačica igrala brez spodnjih hlačk?

Foto: Epa
Foto: Epa
Vedno izzivalna italijanska teniška igralka Camila Giorgi je na WTA turnirju v Tokiu s svojimi oblačili šokirala Japonce.
Oglej si celoten članek

Je italijanska tenisačica igrala brez spodnjih hlačk, so se med dvobojem 26-letne Camile Giorgi spraševali mnogi gledalci pred TV zasloni in tudi tisti na tribunah. 

Italijanska lepotica, 30. na svetovni jakostni lestvici, trenutno igra v življenjski formi, saj je izenačila svojo najboljšo uvrstitev na WTA lestvici, 30. mesto. Pozornost je, kot že mnogokrat do zdaj, vzbujala s svojo obleko, ki je tako kot mnogokrat prej, razkrila precej golega telesa.

Foto: Youtube

V polfinalu turnirja v Tokiu je sicer izgubila proti zmagovalki OP ZDA, domačinki Naomi Osake, a je poskrbela, da je bila sama v središču pozornosti. Njena mini krila pogosto komaj prekrijejo zadnjico, vendar pa je imela vedno spodaj spodnje hlačke. Tokrat se je zaradi kožne barve oprijetih hlačk z določenih kotov kamere zdelo, kot, da jih nima oblečenih. Preverite sami.

No, to ni bilo prvič, da bi Camila med teniškim dvobojem izzvala pozornost s svojimi oblekami. Preverite sami ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:05 6. December 2018.

    Kaj mislijo da smo vsi voajeri,pisuni pa taki..

  • 18:42 6. Oktober 2018.

    Spoštovani novinar G.P niso spodnje hlače samo to kar ti poznaš. Kaj pa naj bi imela še spodaj 3 komplete …

  • 17:23 6. Oktober 2018.

    Ni slaba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.