Šport
28222 ogledov

Tenisačica igrala brez spodnjih hlačk?

Camila Giorgi Epa
Vedno izzivalna italijanska teniška igralka Camila Giorgi je na WTA turnirju v Tokiu s svojimi oblačili šokirala Japonce.

Je italijanska tenisačica igrala brez spodnjih hlačk, so se med dvobojem 26-letne Camile Giorgi spraševali mnogi gledalci pred TV zasloni in tudi tisti na tribunah. 

Italijanska lepotica, 30. na svetovni jakostni lestvici, trenutno igra v življenjski formi, saj je izenačila svojo najboljšo uvrstitev na WTA lestvici, 30. mesto. Pozornost je, kot že mnogokrat do zdaj, vzbujala s svojo obleko, ki je tako kot mnogokrat prej, razkrila precej golega telesa.

 | Avtor: Youtube Youtube

V polfinalu turnirja v Tokiu je sicer izgubila proti zmagovalki OP ZDA, domačinki Naomi Osake, a je poskrbela, da je bila sama v središču pozornosti. Njena mini krila pogosto komaj prekrijejo zadnjico, vendar pa je imela vedno spodaj spodnje hlačke. Tokrat se je zaradi kožne barve oprijetih hlačk z določenih kotov kamere zdelo, kot, da jih nima oblečenih. Preverite sami.

No, to ni bilo prvič, da bi Camila med teniškim dvobojem izzvala pozornost s svojimi oblekami. Preverite sami ... 

Komentarjev 5
  • romy 14:05 06.december 2018.

    Kaj mislijo da smo vsi voajeri,pisuni pa taki..

  • Skipi 18:42 06.oktober 2018.

    Spoštovani novinar G.P niso spodnje hlače samo to kar ti poznaš. Kaj pa naj bi imela še spodaj 3 komplete perila. Sigurno bi ji bilo zelo udobno.

  • bebo2 17:23 06.oktober 2018.

    Ni slaba

Sorodne novice