Teniška kraljica predčasno končala z OP Francije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Serena Williams je zaradi poškodbe že zaključila z OP Francije.
Oglej si celoten članek

Američanka Serena Williams je zaradi poškodbe predčasno končala odprto teniško prvenstvo Francije v Parizu, so sporočili organizatorji Roland Garrosa. Devetintridesetletna trikratna zmagovalka turnirja v francoski prestolnici je imela že pred tem nekoliko poškodovano ahilovo tetivo in je izpustila pripravljalni turnir v Rimu.

Zaradi te poškodbe je predala današnji dvoboj drugega kroga z Bolgarko Cvetano Pironkovo. Tako se ne bo mogla boriti za svojo štiriindvajseto lovoriko na velikih slamih.

"Ahilovi tetivi nisem pustila dovolj časa, da bi se po odprtem prvenstvu ZDA pozdravila. Imam težave že pri hoji in to je jasen znak, da moram narediti premor. Mislim, da bom potrebovala kakšnih šest tednov popolnega počitka. Najverjetneje tako letos ne bom več igrala," je pojasnila Williamsova.

Zadnji, 23. naslov za grand slam je osvojila v Melbournu leta 2017.

V tretji krog je v Parizu že napredovala tretja nosilka Jelina Svitolina. Ukrajinka je izločila Mehičanko Renato Zarazuo s 6:3, 0:6 in 6:2.

OP Francije 19-letna Slovenka izločila bivšo številko 1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.