Teniška nevesta v Pakistanu

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sania_Mirza_Action2 - main Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Poroka teniške igralke Sanie Mirze in igralca kriketa Šaoiba Malika je dvignila veliko prahu. V članku preberite, zakaj, v galeriji pa najdete utrinke s poročnega sprejema v Pakistanu, ki je bil konec tedna.
Oglej si celoten članek
Mirza, ki je stara 23 let, je sicer že pri 18 postala prva Indijka, ki je osvojila turnir WTA. Malik pa je kapetan pakistanske reprezentance v kriketu. Njuna zveza pe je še pod posebnim drobnogledom tudi zato, ker sta Indija in Pakistan vse prej kot v prijateljskih odnosih.

Potem ko sta se zaročenca sredi aprila vzela v Indiji, od koder prihaja nevesta, so poročni sprejem izvedli še v ženinovi domovini Pakistanu. Okoli njunega zakona se je sicer dvignilo veliko prahu. Nevesta je bila namreč pred tem od julija 2009 zaročena z Mohammedom Sohrabo, za ženina pa se je izkazalo, da je bil z dekletom po imenu Aješa Sidikui poročen kar po telefonu! Zaradi tega ga je hotel njen oče tožiti, Šoaib pa je nato zahteval ločitev in navedel, da je bil v poroko prisiljen zaradi čustvenega izsiljevanja. Zakonca bosta živela v Dubaju, Malik pa je dejal, da žene ne bo oviral pri njeni karieri in da bo lahko igrala tenis, dokler bo želela. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.