Šport
23 ogledov

Teniška nevesta v Pakistanu

1/19
Žurnal24 main
Poroka teniške igralke Sanie Mirze in igralca kriketa Šaoiba Malika je dvignila veliko prahu. V članku preberite, zakaj, v galeriji pa najdete utrinke s poročnega sprejema v Pakistanu, ki je bil konec tedna.
Mirza, ki je stara 23 let, je sicer že pri 18 postala prva Indijka, ki je osvojila turnir WTA. Malik pa je kapetan pakistanske reprezentance v kriketu. Njuna zveza pe je še pod posebnim drobnogledom tudi zato, ker sta Indija in Pakistan vse prej kot v prijateljskih odnosih.

Potem ko sta se zaročenca sredi aprila vzela v Indiji, od koder prihaja nevesta, so poročni sprejem izvedli še v ženinovi domovini Pakistanu. Okoli njunega zakona se je sicer dvignilo veliko prahu. Nevesta je bila namreč pred tem od julija 2009 zaročena z Mohammedom Sohrabo, za ženina pa se je izkazalo, da je bil z dekletom po imenu Aješa Sidikui poročen kar po telefonu! Zaradi tega ga je hotel njen oče tožiti, Šoaib pa je nato zahteval ločitev in navedel, da je bil v poroko prisiljen zaradi čustvenega izsiljevanja. Zakonca bosta živela v Dubaju, Malik pa je dejal, da žene ne bo oviral pri njeni karieri in da bo lahko igrala tenis, dokler bo želela. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.