Ter Stegen še korak bližje Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški vratar Marc-André Ter Stegen, prvi favorit za zamenjavo Victorja Valdésa, je vodstvo Borussie Mönchengladbacha obvestil, da ne namerava podaljšati svoje pogodbe.
Oglej si celoten članek

Uradna stran nemške Bundeslige poroča, da vratar Borussie Mönchengladbacha Marc-André Ter Stegen ne namerava podaljšati pogodbe z nemškim prvoligašem.

Enaindvajsetletnik, ki ima pogodbo sklenjeno do leta 2015, je tako naredil pomemben korak v smeri Barcelone, kjer naj bi zamenjal Victorja Valdésa. Španski vratar namerava po koncu sezone zapustiti Camp Nou, kjer je preživel svojo celotno kariero, med možnimi zamenjavami pa se je poleg Ter Stegna omenjalo še Pepeja Reino (Napoli) in Samirja Handanovića (Inter).

''Ter Stegen bo zapustil Borussio. Obvestil nas je, da ne namerava podaljšati pogodbe. Njegova odločitev nas ni presenetila. Predvidevamo, da se bo pridružil klubu, s katerim ga povezujejo,'' je povedal športni direktor kluba Max Eberl in posredno namignil, da se nemški čuvaj mreže zares seli v Barcelono.

Španski spletni portal Marca.com pa dodaja, da dogovor z Barcelono še ni zagotovljen, saj naj bi se za Nemca zanimala tudi Arsenal in Juventus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.