Terglav ima strgane kolenske vezi

Foto: Žurnal24 Terglav maja ne bo mogel igrati za slovensko reprezentanco. (Foto: Anže Petkovše
Slovenski reprezentant Edo Terglav, ki igra za Briancon, si je januarja na srečanju francoske lige huje poškodoval koleno. Po lastnih besedah ima strgane kolenske vezi in ga čaka vsaj šestmesečna rehabilitacija.
Oglej si celoten članek

Sezona je za Eda Terglava tako praktično že končana, kar avtomatično pomeni tudi, da ga ne bo na majskem SP skupine A na Slovaškem. Terglav, ki se je poškodoval konec januarja na tekmi proti Grenoblu, je že prestal operacijo prednjih križnih vezi: "Okrevanje poteka tako, kot je treba, a zaigral bom lahko šele v naslednji sezoni. Rehabilitacija pač traja od pet do šest mesecev."

Najbolj žal je Terglavu, ki je bil tudi eden od kandidatov za kapetanski trak v reprezentanci, da ga ne bo v Bratislavi, kjer bi pomagal soigralcem na svetovnem prvenstvu: "Pred poškodbo sem se udeležil dveh reprezentančnih zborov in kar čakal sem na to prvenstvo, a šport je pač takšen, da poškodbe pridejo in tu se ne da nič ... A res škoda, za vsakega igralca je velik dogodek, da lahko zaigra v skupini A."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.