Terry ne bo zapustil Chelseaja

Foto: EPA
Foto: EPA
John Terry bo svojo kariero v angleški ligi končal v Chelseaju, a ni nenaklonjen selitvi v ZDA, ko bo napočil pravi čas.
Oglej si celoten članek

V intervjuju za angleški Guardian je John Terry razveselil navijače Chelseaja, saj je obljubil, da v angleški ligi nikoli ne bo zaigral za drug klub. 34-letnik, ki igra v majici modrih iz Londona vse od leta 1998, upa, da bo lahko še najmanj dve leti nastopal za klub.

"Trenutno se še počutim dobro, a ko bo prišel čas, ko ne bom več v prvi postavi Chelseja, bom klub le zapustil, če me bodo sprostili. Do tedaj pa bom dal vse od sebe za ekipo, tudi, če bom sedel na klopi," je povedal Terry in izključil možnost zamenjave kluba znotraj angleške lige.

"Nič mi ni samoumevno. Trener Mourinho mi je povedal, da bom lahko igral, dokler bom v odlični pripravljenost. Ko bo pa moja pripravljenost pešala, me bo zamenjal," je dodal Terry in namignil, da pa razmišlja o prihodnosti v ZDA, po končani karieri v Angliji.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.