Šport > Nogomet
7 ogledov

Terry ne bo zapustil Chelseaja

John terry chelsea poškodba EPA
John Terry bo svojo kariero v angleški ligi končal v Chelseaju, a ni nenaklonjen selitvi v ZDA, ko bo napočil pravi čas.

V intervjuju za angleški Guardian je John Terry razveselil navijače Chelseaja, saj je obljubil, da v angleški ligi nikoli ne bo zaigral za drug klub. 34-letnik, ki igra v majici modrih iz Londona vse od leta 1998, upa, da bo lahko še najmanj dve leti nastopal za klub.

"Trenutno se še počutim dobro, a ko bo prišel čas, ko ne bom več v prvi postavi Chelseja, bom klub le zapustil, če me bodo sprostili. Do tedaj pa bom dal vse od sebe za ekipo, tudi, če bom sedel na klopi," je povedal Terry in izključil možnost zamenjave kluba znotraj angleške lige.

"Nič mi ni samoumevno. Trener Mourinho mi je povedal, da bom lahko igral, dokler bom v odlični pripravljenost. Ko bo pa moja pripravljenost pešala, me bo zamenjal," je dodal Terry in namignil, da pa razmišlja o prihodnosti v ZDA, po končani karieri v Angliji.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.