Terry podaljšal s Chelseajem

Foto: EPA
Foto: EPA
Kapetan John Terry bo še eno leto član londonskega kluba.
Oglej si celoten članek

John Terry je podpisal enoletno pogodbo s Chelseajem. "Presrečen sem, da sem sklenil novo pogodbo s klubom. Vsi vedo, da sem vedno bil le Chelseajev od glave do pet. Veselim se že nove sezone z novim trenerjem. Upam, da bo uspešna. Rad bi se zahvalil tudi navijačem za podporo. Ste najboljši na svetu," je ob sklenitvi novega sodelovanja dejal Terry, ki je z londonskim klubom povezan že 21 let, vse od leta 1995, ko se mu je pridružil kot 14-letnik.

Pri Chelseaju so dejali, da je bila odločitev sprejeta po konzultaciji med Terryjem, vodstvom kluba in novim trenerjem Antoniom Contejem. "Veseli smo, da bo John še eno leto preživel v klubu. Bil je vodja ekipe v času najuspešnejšega obdobja v zgodovini Chelseaja," je dejal predsednik Bruce Buck in dodal: "Pred kratkim je presegel mejo 700 tekem v klubu. To je dokaz njegove profesionalnosti, odločnosti in nespornega talenta."

"Verjamemo, da bo tudi v naslednji sezoni pomemben del našega kluba, tako v garderobi, kot na zelenici. Uspeh želimo vrniti v ta klub," pa je povedala direktorica Marina Granovskaja.

Terry je za londonski klub v vseh tekmovanjih zbral 703 nastope, 570 kot kapetan, kar je klubski rekord. V dolgih letih je zbral številne lovorike, štiri naslove prvaka, pet pokalnih lovorik, po enkrat je slavil v ligi prvakov (2012) in evropskem pokalu (2013). V reprezentančnem dresu, majico z angleškim grbom je upokojil leta 2012, pa je zbral 78 nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.