Tevez izziva kazen

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Carlosa Teveza bi utegnila doleteti kazen njegovega kluba Manchester Cityja. Argentinec je svoj klub zaprosil, da bi lahko po koncu Copa Americe, ki jo je njegova domovina neslavno sklenila v četrtfinalu, podaljšal svoje bivanje doma.
Oglej si celoten članek

Trener Cityja Roberto Mancini se s tem ne strinja, in če se Carlos Tevez na pripravah ne bo pojavil prvega avgusta, bo verjetno kaznovan. Njegovi odnosi s klubom že davno niso zgledni, saj si na vso moč prizadeva oditi, uradno ker pogreša hčerki, ki sta v Argentini, City pa si tako kakovostnega nogometaša seveda ne pusti speljati zlahka. Nazadnje se je za Teveza zanimal brazilski Corinthians, vendar je nato spremenil svojo namero, ker naj ne bi bilo dovolj časa za zaključek transferja. City je bil Brazilcem pripravljen nakloniti popust. Argentinca bi dobili za 45 milijonov evrov, vsak evropski klub pa bo moral izpljuniti 57 milijonov, trdijo pri sinje modrih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.