Šport > Nogomet
8 ogledov

Tevez izziva kazen

Carlos Tevez Reuters
Carlosa Teveza bi utegnila doleteti kazen njegovega kluba Manchester Cityja. Argentinec je svoj klub zaprosil, da bi lahko po koncu Copa Americe, ki jo je njegova domovina neslavno sklenila v četrtfinalu, podaljšal svoje bivanje doma.

Trener Cityja Roberto Mancini se s tem ne strinja, in če se Carlos Tevez na pripravah ne bo pojavil prvega avgusta, bo verjetno kaznovan. Njegovi odnosi s klubom že davno niso zgledni, saj si na vso moč prizadeva oditi, uradno ker pogreša hčerki, ki sta v Argentini, City pa si tako kakovostnega nogometaša seveda ne pusti speljati zlahka. Nazadnje se je za Teveza zanimal brazilski Corinthians, vendar je nato spremenil svojo namero, ker naj ne bi bilo dovolj časa za zaključek transferja. City je bil Brazilcem pripravljen nakloniti popust. Argentinca bi dobili za 45 milijonov evrov, vsak evropski klub pa bo moral izpljuniti 57 milijonov, trdijo pri sinje modrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.