Šport > Nogomet
25 ogledov

Tevez še naprej ostaja pri Cityju

Carlos Tevez Žurnal24 main
Carlos Tevez še naprej ostaja član Manchester Cityja, potem ko se je storitvam argentinskega napadalca odpovedal brazilski Corinthians, ki naj bi imel premalo časa za dokončno realizacijo prestopa.

Argentinski nogometaš Carlos Tevez se iz Manchester Cityja ne bo preselil k Corinthiansu. To je v sredo sporočila uprava brazilskega kluba, kot razlog pa je navedla pomanjkanje časa, da se prestop izpelje.

"Uprava Corinthiansa uradno objavlja, da se odreka prestopu Carlosa Teveza. Kljub velikim naporom Manchester Cityja in vseh, ki so bili vključeni v pogovore, nimamo dovolj časa, da izpeljemo prestop. Rok za prihod tujih igralcev se namreč izteče danes ob 19. uri," so v sporočilu za javnost zapisali pri Corinthiansu, ki pa argentinskega nogometaša še niso prekrižali: "Zavedamo se, da si navijači želijo Teveza, zato ga bomo poskušali pripeljati kdaj drugič," so še zapisali pri Corinthiansu.

Po neuradnih informacijah pa je prestop, vreden 50 milijonov evrov, propadel zaradi želje angleškega kluba, ki je zahteval, da se odkup izvrši v čim manj obrokih, prvi pa mora znašati 40 milijonov evrov. "City želi denar, Corinthians pa se ne želi spustiti v finančno norost," naj bi novinarjem dejal vir, ki je povezan s predsednikom brazilskega kluba Andresom Sanchezom. Isti vir dodaja, da je bil Corinthians pripravljen plačati 40 milijonov evrov, in sicer v štirih obrokih po deset milijonov evrov. Prvi obrok naj bi plačal na začetku leta 2012, a se s tem Angleži niso strinjali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.