Tevez se opravičuje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnik Manchester Cityja Carlos Tevez se je "odkrito in iskreno" opravičil za svoje obnašanje v zadnjih mesecih, kar je bil eden od pogojev trenerja Roberta Mancinija za vrnitev v ekipo.
Oglej si celoten članek

"Rad bi se odkrito in iskreno opravičil vsem, ki sem jih razočaral s svojim vedenjem v zadnjih nekaj mesecih. Rad bi se osredotočil le na igranje nogometa za Manchester City," je sporočil Argentinec Carlos Tevez, ki se je v City vrnil pretekli teden. Trener Roberto Mancini je večkrat poudaril, da ga kani v moštvo vrniti le ob opravičilu. Poleg tega je tudi umaknil svojo pritožbo na klubsko kazen 1,4 milijona evrov.

Tevezov januarski prestop je padel v vodo, zadnje tri mesece pa je preživel v Argentini, kamor je odšel samovoljno, potem ko se je v klubski nemilosti znašel zaradi zavrnitve vstopa na igrišča na septembrski tekmi z Bayernom. Odtlej ga ni bilo več v moštvu, po vrnitvi prejšnji teden pa je dobil svoj program treningov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.