Šport > Nogomet
18 ogledov

Tevez se opravičuje

carlos tevez Reuters
Zvezdnik Manchester Cityja Carlos Tevez se je "odkrito in iskreno" opravičil za svoje obnašanje v zadnjih mesecih, kar je bil eden od pogojev trenerja Roberta Mancinija za vrnitev v ekipo.

"Rad bi se odkrito in iskreno opravičil vsem, ki sem jih razočaral s svojim vedenjem v zadnjih nekaj mesecih. Rad bi se osredotočil le na igranje nogometa za Manchester City," je sporočil Argentinec Carlos Tevez, ki se je v City vrnil pretekli teden. Trener Roberto Mancini je večkrat poudaril, da ga kani v moštvo vrniti le ob opravičilu. Poleg tega je tudi umaknil svojo pritožbo na klubsko kazen 1,4 milijona evrov.

Tevezov januarski prestop je padel v vodo, zadnje tri mesece pa je preživel v Argentini, kamor je odšel samovoljno, potem ko se je v klubski nemilosti znašel zaradi zavrnitve vstopa na igrišča na septembrski tekmi z Bayernom. Odtlej ga ni bilo več v moštvu, po vrnitvi prejšnji teden pa je dobil svoj program treningov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.