Šport > Nogomet
48 ogledov

Sprva Maxi Lopez, nato še Tevez?

Maxi Lopez EPA
Milan je pred nadaljevanjem sezone okrepil argentinski napadalec Maxi Lopez. Podpredsednik kluba Adriano Galliani pa je napovedal, da so rdeče-črni zelo blizu dogovora tudi s Carlosom Tevezom.

Vodstvo italijanskega nogometnega velikana Milana je podpisalo pogodbo z argentinskim napadalcem Maxijem Lopezom, ki bo do poletja, ko bodo sklenili dokončni dogovor, igral kot posojen nogometaš. Sedemindvajsetletnik, ki ima tudi italijanski potni list, je leto in pol nosil dres Catanie in na 58 tekmah dosegel 23 golov.

Prihod Lopeza v Milano verjetno pomeni tudi, da se njegov rojak Carlos Tevez pred poletjem še ne bo preselil iz Manchester Cityja. Tevezov svetovalec Kia Joorabchian je potrdil, da se pogajajo s tremi "velikimi klubi" in da "je verjetno, da bo v Cityju ostal do poletja".

"Smo zelo blizu dogovora s Tevezom," pa je povedal izvršni direktor Milana Adriano Galliani, ki pa je pristavil še, da angleški prvoligaš zahteva več denarja, kot ga je italijanski klub pripravljen odšteti.

Lopez je kariero začel v domači ekipi River Plate, nato se je preselil v Barcelono in leta 2006 osvojil Ligo prvakov, pred prihodom v Italijo pa so sledili še Real Mallorca, Moskva in Gremio Porto Alegre iz Brazilije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.