Težave Belgijcev in Makedoncev

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Po prvem treningu v Litvi so slovenski fantje zdravi, drugače je pri Belgijcih in Makedoncih.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji prvi trening Slovencev je minil v dobrem vzdušju, k temu pa je pripomoglo tudi dejstvo, da so vsi igralci zdravi. "Upam, da bo tako še naprej in bomo vsi nemoteno nastopali na tem evropskem prvenstvu (EP)," je zdravstveno stanje v izbrani vrsti opisal Zoran Dragič. Prvi udarec pa je že doživela ena izmed tekmic Slovenije – Belgija. Ta bo na EP morala nastopiti brez največjega zvezdnika izbrane vrste Axela Hervella. Nekdanji košarkar Real Madrida, ki ga je na naboru izbrala tudi NBA ekipa Denver Nuggets, zdaj pa je član prve petorke pri španskem podprvaku Bilbau, bo tekmovanje izpustil zaradi poškodbe na pripravljalni tekmi s Francijo. Krilni center si je resno poškodoval koleno, v reprezentanco pa je bil zaradi tega ponovno vpoklican center moštva New Orleans Hornets Didier Ilunga-Mbenga.

Pod košem pa imajo precej težav tudi Makedonci. Na letališču v Vilni smo namreč srečali Vlada Ilievskega, ki je potarnal nad težavami Todorja Gečevskega. Njegov nastop na EP naj bi bil vprašljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.