Šport > Košarka
22 ogledov

Težave Belgijcev in Makedoncev

Slovenija, Makedonija, Ilievski, Dragić Nik Rovan
Po prvem treningu v Litvi so slovenski fantje zdravi, drugače je pri Belgijcih in Makedoncih.

Včerajšnji prvi trening Slovencev je minil v dobrem vzdušju, k temu pa je pripomoglo tudi dejstvo, da so vsi igralci zdravi. "Upam, da bo tako še naprej in bomo vsi nemoteno nastopali na tem evropskem prvenstvu (EP)," je zdravstveno stanje v izbrani vrsti opisal Zoran Dragič. Prvi udarec pa je že doživela ena izmed tekmic Slovenije – Belgija. Ta bo na EP morala nastopiti brez največjega zvezdnika izbrane vrste Axela Hervella. Nekdanji košarkar Real Madrida, ki ga je na naboru izbrala tudi NBA ekipa Denver Nuggets, zdaj pa je član prve petorke pri španskem podprvaku Bilbau, bo tekmovanje izpustil zaradi poškodbe na pripravljalni tekmi s Francijo. Krilni center si je resno poškodoval koleno, v reprezentanco pa je bil zaradi tega ponovno vpoklican center moštva New Orleans Hornets Didier Ilunga-Mbenga.

Pod košem pa imajo precej težav tudi Makedonci. Na letališču v Vilni smo namreč srečali Vlada Ilievskega, ki je potarnal nad težavami Todorja Gečevskega. Njegov nastop na EP naj bi bil vprašljiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.