Težave s covidom-19 v slovenski reprezentanci

Foto: Epa Urban Lesjak.
Foto: Epa Urban Lesjak.
V slovenskem taboru bodo več podrobnosti pojasnili pred torkovim odprtim treningom.
Oglej si celoten članek

Slovenska rokometna reprezentanca je vsaj za nekaj dni ostala brez vratarja Urbana Lesjaka. Kot so sporočili z Rokometne zveze Slovenije, je bil 31-letnik pozitiven na koronavirus.

"Sum okužbe 31-letnega vratarja slovenske reprezentance se je pojavil po preventivnem testiranju takoj ob prihodu na priprave v Zreče. Po dveh pozitivnih rezultatih hitrih antigenskih testov je bil Lesjak umaknjen v izolacijo, rezultati PCR-testiranja pa so znova pokazali pozitiven rezultat," so zapisali pri rokometni zvezi in dodali, da reprezentančnemu čuvaju mreže želijo čim hitrejše okrevanje in vrnitev med vratnice.

Silvestrski večer Rokometaš Paris Saint-Germaina zaboden

V reprezentančnem taboru bodo več podrobnosti o okužbi in njenih posledicah pojasnili pred torkovim odprtim treningom, ki bo v športni dvorani OŠ Zreče med 16.45 in 17. uro.

Slovenija se sicer v Zrečah pripravlja na evropsko prvenstvo, ki bo med 13. in 30. januarjem na Madžarskem in Slovaškem. Izbranci Ljubomirja Vranješa bodo igrali v skupini A v Debrecenu proti Danski, Severni Makedoniji in Črni gori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.