Šport
952 ogledov

Težave s covidom-19 v slovenski reprezentanci

Urban Lesjak Epa Urban Lesjak.
V slovenskem taboru bodo več podrobnosti pojasnili pred torkovim odprtim treningom.

Slovenska rokometna reprezentanca je vsaj za nekaj dni ostala brez vratarja Urbana Lesjaka. Kot so sporočili z Rokometne zveze Slovenije, je bil 31-letnik pozitiven na koronavirus.

"Sum okužbe 31-letnega vratarja slovenske reprezentance se je pojavil po preventivnem testiranju takoj ob prihodu na priprave v Zreče. Po dveh pozitivnih rezultatih hitrih antigenskih testov je bil Lesjak umaknjen v izolacijo, rezultati PCR-testiranja pa so znova pokazali pozitiven rezultat," so zapisali pri rokometni zvezi in dodali, da reprezentančnemu čuvaju mreže želijo čim hitrejše okrevanje in vrnitev med vratnice.

Francija Pariz policija Silvestrski večer Šport Rokometaš Paris Saint-Germaina zaboden

V reprezentančnem taboru bodo več podrobnosti o okužbi in njenih posledicah pojasnili pred torkovim odprtim treningom, ki bo v športni dvorani OŠ Zreče med 16.45 in 17. uro.

Slovenija se sicer v Zrečah pripravlja na evropsko prvenstvo, ki bo med 13. in 30. januarjem na Madžarskem in Slovaškem. Izbranci Ljubomirja Vranješa bodo igrali v skupini A v Debrecenu proti Danski, Severni Makedoniji in Črni gori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.