Narava premočna v Kulmu

Foto: Epa Peter Prevc Kulm
Organizatorji v Kulmu so morali odpovedati današnjo tekmo.
Oglej si celoten članek

Današnje kvalifikacije smučarjev skakalcev za polete na Kulmu so zaradi premočnega vetra odpadle. Na tekmi, ki naj bi se po prvotnem načrtu začela ob 14.15, bi tako nastopili vsi tekmovalci. A organizatorji so bili prisiljeni prestaviti tudi predvideni čas začetka prve serije, na koncu pa so se morali sprijazniti z odpovedjo tekmovanja.

Na včerajšnji tekmi je od slovenskih orlov šesto mesto zasedel Peter Prevc, osmi je bil Anže Lanišek, 11. Domen Prevc, do točk pa je prišel tudi Tilen Bartol z 18. mestom. Na tekmi je sicer peto mesto osvojil Jernej Damjan, a je bil po drugem poletu diskvalificiran zaradi nepravilnega dresa. Tako je zasedel 29. mesto. Prvo tekmo je sicer dobil Norvežan Andreas Stjernen, drugi je bil njegov rojak Daniel Andre Tande, tretji pa švicarski veteran Simon Ammann.

Karavana smučarjev skakalcev se zdaj seli v Oberstdorf, kjer bo prihodnji konec tedna na sporedu svetovno prvenstvo v poletih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.