Težja poškodba izjemnega angleškega napadalca

Foto: Epa
Foto: Epa
Harry Kane bo odsoten vse do marca.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham je v boju za visoka mesta v domačem prvenstvu in Ligi prvakov prejel hud udarec. Rentgenska slika je namreč potrdila, da ima njegov najboljši strelec in igralec Harry Kane težje poškodovan levi gleženj.

Premier League Tottenham s porazom izgublja stik z vodilnima

Zaradi poškodbe vezi, ki za angleškega reprezentanta ni prva, ekipi ne bo na voljo vse do marca, so sporočili iz londonskega kluba.

To pomeni, da bo poleg prvenstvenih tekem moral izpustiti tudi dvoboja osmine finala Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda ter povratno tekmo ligaškega pokala proti londonskemu Chelseaju, kjer bodo nogometaši Tottenhama branili prednost 1:0.

Sodnik po svoje PreVARa na pomembni tekmi, nezadovoljni tudi zmagovalci

Za Kana, ki se je poškodoval na obračunu z Manchester Unitedom (0:1), bo to že tretja zaporedna sezona, v kateri bo zaradi poškodbe gležnja zamudil nekaj tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.