"Težko je, ko vidiš, da ti odnaša sanje"

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena najboljših smučarskih tekačic na svetu je zaradi poškodbe rame ostala brez olimpijske sezone.
Oglej si celoten članek

Švedska smučarska tekačica Linn Svahn bo zaradi posledic poškodbe rame morala izpustiti olimpijske igre v Pekingu, zaradi dolgotrajnega okrevanja pa ne bo nastopala niti na tekmah v prihajajoči sezoni svetovnega pokala, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Okrevanje po operaciji rame se je zavleklo, tako da je morala Švedinja črtati olimpijski nastop. "Težko je, ko vidiš, da ti odnaša sanje," je o tej temi dejala švedska tekačica.

Svahnova se je poškodovala po padcu na tekmi v prejšnji sezoni v domačem Ulricehamnu. Okrevanje pa ni potekalo po načrtih, pred dvema mesecema je morala na operacijo, a rama še zdaj ni v redu in je Svahnova ne more močno obremeniti.

Iz švedske smučarske zveze pa so sporočili, da bo tekačica izpustila ne le olimpijske nastope, temveč tudi tekme svetovnega pokala in da bo vse moči usmerila v popolno okrevanje in vrnitev po poškodbi rame.

Foto: Epa Linn Svahn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.