Thiago Silva zavrnil domnevni dogovor z Barço

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski branilec Thiago Silva je zanikal poročanje katalonskega dnevnika Sport, ki je v sredo oznanil, da se je član Paris Saint-Germaina z Barcelono dogovoril za prestop.
Oglej si celoten članek

Pri barcelonskem športnem dnevniku Sport so v sredo zapisali, da je Thiago Silva s predstavniki Barcelone že uskladil vse podrobnosti petletne pogodbe, ki naj bi jo kapetan brazilske reprezentance podpisal po odhodu iz Paris Saint-Germaina.

Silva se je odzval prek Twitterja, kjer je njegov predstavnik za stike z javnostjo Cadu Machado zapisal, da s katalonskim klubom ni bil v kontaktu, in da ima s francoskimi prvaki še veljavno pogodbo, ki jo je podpisal pred začetkom zadnje sezone po prihodu iz AC Milana.

Deulofeu na kaljenje v Everton

"Thiago Silva  in njegov agent, Paulo Tonietto, zanikata, da je prestop igralca v Barcelono gotov, kot je danes poročal dnevnik Sport. Poudarjata, da prestop ni gotov, in da ni bilo kontaktov z vodilnimi možmi Barçe ter igralcem, ki ima še veljavno pogodbo s PSG," je Machado zapisal na Twitterju.

V sredo sta se katalonski klub in angleški prvoligaš Everton sicer dogovorila, da se liverpoolskemu klubu na enoletni posoji v Premier League pridruži 19-letni napadalec Gerard Deulofeu.

"Neverjeten talent"

Mlademu Kataloncu, ki ga je novi trener modrih in veliki poznavalec španskega nogometa Roberto Martínez že označil za "neverjetnega nogometnega talenta", v domovini napovedujejo veliko prihodnost v napadu Blaugrane, kjer naj bi igral skupaj z Lionelom Messijem in Neymarjem.

Produkt Barcelonine mladinske šole je v lanski sezoni nekaj minut odigral tudi za člansko moštvo, na svetovnem prvenstvu do 20 let pa je bil član španske reprezentance, ki je v četrtfinalu izpadla proti Urugvaju. Za B-ekipo katalonskega velikana je v zadnji sezoni na 34 tekmah zabil 18 golov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.