Thomas odhaja na zagovor

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Afera Thomas. Američan Omar Abdul Thomas, košarkar italijanskega Air Avelina s slovenskim državljanstvom, bo 20. junija zaslišan na tožilstvu.
Oglej si celoten članek

Najboljši igralec italijanskega prvenstva Omar Abdul Thomas bo po poročanju spletne strani Pianetabasket.com naslednji ponedeljek zaslišan na italijanskem državnem tožilstvu. Kot smo v Žurnalu24 poročali pred tedni, naj bi Američan slovenski potni list (ta mu je omogočal, da je v Italiji igral kot član Evropske unije) pridobil na sumljiv način. Slovenski organi ga v svoji evidenci nimajo zavedenega, košarkar italijanskega Air Avellina niti nikdar ni obiskal Slovenije, kaj šele da bi v naši državi bival vsaj eno leto, kar je eden od pogojev za pridobitev državljanstva. Thomas je po izbruhu afere dejal, da bo prišel v Slovenijo in vse pojasnil, kot kaže, pa bo prej račune položil našim zahodnim 
 sosedom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.