Thompson v trojkah ugnal Curryja

Zmagovalci sobotnega večera na All-Star vikendu so postali Karl-Anthony Towns, Klay Thompson in Zack LaVine.
Oglej si celoten članek

V tekmovanju za tri točke je smetano pobral košarkar Golden Stata Klay Thompson, ki je v velikem finalu ugnal klubskega soigralca in najbolj koristnega igralca minule sezone Stephena Curryja

Košarkar Minnesote Zach LaVine je drugič zapored zmagal na tekmovanju v zabijanju na vikendu zvezdnikov severnoameriške lige NBA v Torontu, z drugim zaporednim zmagoslavjem pa je ponovil dosežke Michaela Jordana (1987 in 1988), Jasona Richardsona (2002 in 2003) in Nata  Robinsona (2009 in 2010).

V košarkarskih veščinah je bil najboljši 213 cm visoki center Minnesote Karl-Anthony Towns, v finalu mu ni bil kos 175 cm visoki in spretni branilec Bostona Isaiah Thomas.

Vrhunec v noči na ponedeljek

All-stars vikend v Kanadi bo v noči na ponedeljek doživel vrhunec s tekmo zvezdnikov vzhodne in zahodne konference. Atraktiven obračun se bo začel ob drugi uri zjutraj po srednjeevropskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.