Šport > Košarka
33 ogledov

Thompson v trojkah ugnal Curryja

Steph Curry Klay Thompson All-Star trojke EPA
Zmagovalci sobotnega večera na All-Star vikendu so postali Karl-Anthony Towns, Klay Thompson in Zack LaVine.

V tekmovanju za tri točke je smetano pobral košarkar Golden Stata Klay Thompson, ki je v velikem finalu ugnal klubskega soigralca in najbolj koristnega igralca minule sezone Stephena Curryja

Košarkar Minnesote Zach LaVine je drugič zapored zmagal na tekmovanju v zabijanju na vikendu zvezdnikov severnoameriške lige NBA v Torontu, z drugim zaporednim zmagoslavjem pa je ponovil dosežke Michaela Jordana (1987 in 1988), Jasona Richardsona (2002 in 2003) in Nata  Robinsona (2009 in 2010).

V košarkarskih veščinah je bil najboljši 213 cm visoki center Minnesote Karl-Anthony Towns, v finalu mu ni bil kos 175 cm visoki in spretni branilec Bostona Isaiah Thomas.

Vrhunec v noči na ponedeljek

All-stars vikend v Kanadi bo v noči na ponedeljek doživel vrhunec s tekmo zvezdnikov vzhodne in zahodne konference. Atraktiven obračun se bo začel ob drugi uri zjutraj po srednjeevropskem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.