Šport > Košarka
41 ogledov

V sili hudič še muhe žre

steph curry Reševalni pas/Twitter
Carmelo Anthony, zvezdnik košarkarske ekipe New York Knicks, je iskal način, kako se zoperstaviti najboljšemu košarkarju na svetu Stephenu Curryju. Prvi strelec lige je pri tem utrpel lažjo poškodbo.

New York Knicks so na tekmi severnoameriške košarkarske lige NBA izgubili proti aktualnim prvakom in najboljši ekipi letošnje sezone Golden State Warriors.

Razpoložen je bil slovenski košarkar Saša Vujačić, ki je dosegel 11 točk, 24 jih je v dresu kratkohlačnikov prispeval Carmelo Anthony.

Stephen Curry ni imel svojega dne, saj je dosegel le 13 točk. Morda so k njegovi slabši predstavi pripomogli nenavadni obrambni prijemi prvega strelca domače ekipe.

Anthony je v enem od napadov Golden Statea svojo roko položil na Curryjevo čelo in pri tem vztrajal, dokler mu sodnik ni dosodil osebne napake.

Curry je po tekmi dejal, da je odrgnina na njegovem čelu posledica ''dobre obrambe''. Na vprašanje, ali je spominek Anthonyjevo maslo, je najboljši strelec lige le prikimal.

''Izjemen igralec. Poskušal sem najti način, kako ga ustaviti,'' je svojo potezo upravičil Anthony.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.