Thunder padel v Denverju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V ligi NBA Denver Nuggets po podaljšku s 121:118 premagali Oklahoma City Thunder. Toronto Raptors so s 108:103 ugnali Los Angeles Lakers, Detroit Pistons pa Boston Celtics s 103:88. Orlando Magic so doma izgubili proti Dallas Mavericks s 105:111.
Oglej si celoten članek

Denver, ki je gostil vodilno ekipo lige NBA Oklahomo, se na domačem igrišču ni dal. Oklahoma City Thunder, ki je v goste prišla s šestimi zaporednimi zmagami na računu, je morala po podaljšku priznati poraz s 118:121. Corey Brewer je za gostitelje dosegel 26 točk, Danilo Gallinari jih je dodal 18. Mož odločitve v podaljšku je bil Kenneth Faried, ki je manj kot minuto pred koncem dosegel pomembni točki s polaganjem. Skupno je zbral 16 točk in 10 skokov.

Foto: Reuters nba oklahoma durant V dresu Oklahome, ki z 32 zmagami ostaja na vrhu lige NBA skupaj z moštvom Los Angeles Clippers, je Kevin Durant dosegel 37 točk, osem podaj in sedem skokov. A je ob zvoku sirene v podaljšku zgrešil ključen met za tri točke, ki bi tekmo prevesil v drugi podaljšek. Za prvega je s trojko manj kot minuto pred koncem rednega dela poskrbel Russell Westbrook, ki je tekmo končal s 36 točkami, devetimi podajami in osmimi skoki.

Dallas Mavericks še naprej kaže dobro pripravljenost; sinoči so igralci te ekipe zabeležili peto tekmo v zadnjih šestih tekmah. Najboljši strelec je bil z 20 točkami Shawn Marion, Nemec Dirk Nowitzki je dosegel 12 točk. Skupno je kar sedem igralcev Dallasa preseglo deset točk. Pri Orlandu je bil s 24 točkami najučinkovitejši Glen Davis.

Še naprej se mučita dve tradicionalni moštvi lige NBA. Los Angeles Lakers so v Kanadi klonili proti skromnim Toronto Raptors, Boston Celtics pa so morali priznati premoč Detroit Pistons, ki so slavili za zanesljivih petnajst točk.

NBA, izidi:

Toronto Raptors : Los Angeles Lakers 108:103
Orlando Magic : Dallas Mavericks 105:111
Detroit Pistons : Boston Celtics 103:88
Denver Nuggets : Oklahoma City Thunder 121:118*

* - po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.