Dončić: "Ti navijači si zaslužijo več"

Foto: Epa Luka Dončić
Mladi slovenski zvezdnik hvaležen navijačem.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarka si je na dvoboju lige NBA med Goranom Dragićem in Luko Dončićem v Miamiju pripravila izjemno reklamo. Ljubitelji košarke po vsem svetu so bili navdušeni nad navijanjem slovenskih navijačev, mnogi pa so se hitro spomnili, da privržencev evropskih prvakov ne bo letošnjem svetovnem prvenstvu.

Dončić prvič živčen Dragićev trener: Miami je glavno mesto Slovenije

Med tistimi, ki je pokomentiral izostanek Slovenije, je tudi ugledni košarkarski poznavalec Marc Stein in s tem uperil prst v Fibo, ki je ob spremembi kvalifikacijskih terminov oškodovala manjše države. Slovenija je tako ob majhnem košarkarskem bazenu morala igrati brez svojih najboljših mož, ki si kruh služijo v ligi NBA in Evroligi. "Ti igralci in ti navijači septembra ne bodo prisotni na svetovnem prvenstvu. To ni prav!" je zapisal Stein.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.