Tičar med morske pse v Köln

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Rok Tičar se iz nemškega Krefelda seli v bližnji Köln, kjer bo okrepil ekipo Kölner Haie. Nekdanji hokejist Jesenic je z moštvom, ki je v letošnji Bundesligi osvojilo deveto mesto, podpisal enoletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Kolonija slovenskih športnikov v Kölnu je od srede številčnejša. Ne sicer za nogometaša, ampak hokejista. Enoletno pogodbo s hokejskim prvoligašem Kölner Haie je namreč podpisal reprezentant Rok Tičar. Osemkratni nemški prvaki so letošnje tekmovanje v 1. Bundesligi zaključili na devetem mestu.

Pri lokalnem nogometnem klubu 1. FC Köln, ki je letos tragično izpadel v drugo ligo, že več sezon sicer igrata slovenska nogometaša Milivoje Novaković in Mišo Brečko. Tičar se bo k morskim psom preselil iz Krefelda, kjer je lani za 12. moštvo lige dosegel sedem golov in 13 podaj. Pred tem je hokejist, ki je 3. maja dopolnil 23 let, igral za Acroni Jesenice, s katerimi je dvakrat osvojil naslov državnega prvaka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.