Tiger (Woods) spet rjovi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fotoaparat slika Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Steve Williams Mark O'Meara Foto: Žurnal24 Mark O'Meara Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Tiger Woods doživlja tegobe drugo za drugo. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Mark O'Meara Foto: Žurnal24 Woodsu ponujajo 100 milijonov dolarjev za pet let z Bodog Pokerjem. (Foto: Reute Foto: Žurnal24 Mark O'Meara Steve Williams
Prvič po hudem škandalu, ki je ogrozil njegovo megabogato kariero, se je Tiger Woods vrnil na golf zelenice. Od četrtka do nedelje bo prvi zvezdnik turnirja v ameriški Augusti. Takole se je ogreval v sredo.
Oglej si celoten članek

Vsa pozornost na prvem letošnjem "majorju" v ameriški Augusti v zvezni državi Georgia bo seveda usmerjena na prvega zvezdnika in prvi obraz golfa Tigerja Woodsa. Tudi v sredo se je s svojim najljubšim in že tradicionalnim soigralcem Markom O'Mearo podal na lažji trening, a odigral le devet lukenj, objel O'Mearo in se mimo trume radovednežev podal v prostore Auguste Clubhousa.

Mojster športa petičnežev se tako vrača po skoraj petmesečni odsotnosti, v katero ga je prisilil izbruh seks škandala, ki je ogrozil njegovo bogato kariero. Hrbet so mu obrnili mnogi pokrovitelji, a Tiger se zdaj vrača in obeta se mu preizkus kariere. Nihče si ne upa niti približno napovedati, kako se bo 14-kratni prvak na turnirjih "major" odzval po medijski gonji. Bo Tiger spet rjovel?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.