Šport
17 ogledov

Tiger (Woods) spet rjovi

1/23
Žurnal24 main
Prvič po hudem škandalu, ki je ogrozil njegovo megabogato kariero, se je Tiger Woods vrnil na golf zelenice. Od četrtka do nedelje bo prvi zvezdnik turnirja v ameriški Augusti. Takole se je ogreval v sredo.

Vsa pozornost na prvem letošnjem "majorju" v ameriški Augusti v zvezni državi Georgia bo seveda usmerjena na prvega zvezdnika in prvi obraz golfa Tigerja Woodsa. Tudi v sredo se je s svojim najljubšim in že tradicionalnim soigralcem Markom O'Mearo podal na lažji trening, a odigral le devet lukenj, objel O'Mearo in se mimo trume radovednežev podal v prostore Auguste Clubhousa.

Mojster športa petičnežev se tako vrača po skoraj petmesečni odsotnosti, v katero ga je prisilil izbruh seks škandala, ki je ogrozil njegovo bogato kariero. Hrbet so mu obrnili mnogi pokrovitelji, a Tiger se zdaj vrača in obeta se mu preizkus kariere. Nihče si ne upa niti približno napovedati, kako se bo 14-kratni prvak na turnirjih "major" odzval po medijski gonji. Bo Tiger spet rjovel?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.