Tina Maze lahko s petimi sponzorji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pravilnik. Tini Maze pušča nekaj več sponzorskih svoboščin.
Oglej si celoten članek

Izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije (IO SZS) je sprejel nov pravilnik o pravicah in dolžnostih tekmovalcev alpskih reprezentanc z upoštevanjem popravkov, ki so bili podani na seji. Eden pomembnejših je ta, da bo lahko imel tekmovalec s statusom prvaka, torej Tina Maze, pravico do petih svojih sponzorjev, nam je pojasnila direktorica SZS Barbara Kürner Čad. Celoten pravilnik bo od torka dopoldne dostopen na povezavi http://www.sloski.si/Alpsko-smucanje/Organiziranost.

Tinini ne komentirajo

Ostali tekmovalci bodo lahko imeli največ enega svojega sponzorja, SZS pa bo tržila tudi pokrovitelja na čeladi oziroma glavi. Od teh sredstev bo del šel tekmovalcem. Precej prahu je v medijih dvignil tudi člen, po katerem morajo tekmovalci v javnosti nastopati le na načine, ki ne škodijo dobremu imenu zveze. V ekipi Tine Maze pravilnika niso želeli podrobneje komentirati, tudi zaradi pogajanj z zvezo, ki pravkar potekajo. Direktorica SZS pa je poudarila, da ni nastal zaradi Črnjanke.

Vzdržna sezona

IO SZS je sprejel tudi sklep, da morajo vse panoge do konca meseca proračune za sezono 2012/13 prilagoditi težkim finančnim razmeram v Sloveniji, predvsem pa morajo biti proračuni vzdržni in v skladu z načrtovanimi prihodki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.