Šport
17 ogledov

Tina Maze lahko s petimi sponzorji

Tina Maze Reuters
Pravilnik. Tini Maze pušča nekaj več sponzorskih svoboščin.

Izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije (IO SZS) je sprejel nov pravilnik o pravicah in dolžnostih tekmovalcev alpskih reprezentanc z upoštevanjem popravkov, ki so bili podani na seji. Eden pomembnejših je ta, da bo lahko imel tekmovalec s statusom prvaka, torej Tina Maze, pravico do petih svojih sponzorjev, nam je pojasnila direktorica SZS Barbara Kürner Čad. Celoten pravilnik bo od torka dopoldne dostopen na povezavi http://www.sloski.si/Alpsko-smucanje/Organiziranost.

Tinini ne komentirajo

Ostali tekmovalci bodo lahko imeli največ enega svojega sponzorja, SZS pa bo tržila tudi pokrovitelja na čeladi oziroma glavi. Od teh sredstev bo del šel tekmovalcem. Precej prahu je v medijih dvignil tudi člen, po katerem morajo tekmovalci v javnosti nastopati le na načine, ki ne škodijo dobremu imenu zveze. V ekipi Tine Maze pravilnika niso želeli podrobneje komentirati, tudi zaradi pogajanj z zvezo, ki pravkar potekajo. Direktorica SZS pa je poudarila, da ni nastal zaradi Črnjanke.

Vzdržna sezona

IO SZS je sprejel tudi sklep, da morajo vse panoge do konca meseca proračune za sezono 2012/13 prilagoditi težkim finančnim razmeram v Sloveniji, predvsem pa morajo biti proračuni vzdržni in v skladu z načrtovanimi prihodki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.