Šport
26 ogledov

Tina Maze: Braniti se moramo pred lažmi

Tina Maze Reuters
Najboljša slovenska smučarka in druga v skupni razvrstitvi svetovnega pokala pravkar končane sezone Tina Maze je na svoji spletni strani zapisala, da se je treba braniti pred lažmi, s katerimi so se "hranili" tudi mediji.

Tina Maze je na svojem blogu zapisala, da se moramo braniti pred lažmi in ne dopustiti, da zmagajo neresnice, držati glave navzdol in v sebi biti užaljeni.

Najboljša slovenska smučarka vseh časov piše, da upa, da bo z zvezo našla pametne rešitve in za naprej omogočila lepše zgodbice. "Če temu ne bo tako, in se bo še naprej pisalo, kaj hočemo mi, oz. kaj zahtevajo oni, pa vas prosim, da obrnete na naslednjo stran ali pa ... pridete na moj blog, kjer lahko neposredno občutite kdo sem in kaj dejansko razmišljam," je na svojem blogu še zapisala Črnjanka, ki poudarja, da je v njenem svetu potreben denar za uresničevanje sanj, a si sama tega ne želi.

"V tem trenutku, ko zagotavljamo sredstva za naslednjo sezono, sicer igra pomembno vlogo, ampak sama in tudi moja celotna ekipa je prva, ki bi želela, da nebi bilo tako. Ni slučajno, da mi zadnje čase veliko roji po glavi pesem Jessie J - PRICE TAG," dodaja Mazejeva.

Komentarjev 2
  • kdsjdks 08:20 02.april 2012.

    prav ta "voluhar" je Tino pripeljal do nivoja na katerem smuča zdaj

  • tralala 17:03 01.april 2012.

    Verjamem, da je Tinč čist kul punca, vendar dokler bo imela tistga voluharja za sabo....