Tina Maze poskrbela za žur

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tina Maze & The Rockers so ogreli navijače na italijanskem smučišču.
Oglej si celoten članek

V Alti Badii so se v zadnjih dneh merili najboljši alpski smučarji. Žan Kranjec je na veleslalomu osvojil četrto mesto, včeraj pa je bil na paralelnem veleslalomu 13. A najboljši veleslalomist v slovenskem taboru ni bil edini Slovenec, ki je požel precej pozornosti.

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze, ki ima v zadnjih dneh veliko težav v odnosih s Smučarsko zvezo Slovenije in je zaradi tega ogroženo njeno smučarsko slovo na Zlati lisici, je s skupino nastopila na glasbenem odru ter zabavala zbrano množico. Ta je bila navdušena nad predstavo skupine Tina Maze & The Rockers.

Mazejevo koncert ni utrudil, naslednji dan je kot predtekmovalka na paralelnem veleslalomu ugnala Italijana Thomasa Grandija, ki je eno od svojih dveh zmag v svetovnem pokalu, obe je dosegel v razmaku dveh dneh leta 2004, zabeležil prav v Alta Badiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 21:58 21. December 2016.

    Naj gre v Italijo, razliko dohodnine naj pa plačuje v Sloveniji, za vzdrževanje takšnih kot si ti, ki verjetno parazitirajo …

  • 19:28 21. December 2016.

    res je,bil je samo 'predlog'. Pripravljeni so sebili pogajati do 89.000

  • 14:22 21. December 2016.

    Žurnal24 je zgrešil u mestitev prispevka. Glede na to, da gospodična Maze že 2 leti ne tekmuje, prepeva in žurira …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.