Šport
46 ogledov

Tina Maze poskrbela za žur

Tina Maze Reševalni pas/Twitter
Tina Maze & The Rockers so ogreli navijače na italijanskem smučišču.

V Alti Badii so se v zadnjih dneh merili najboljši alpski smučarji. Žan Kranjec je na veleslalomu osvojil četrto mesto, včeraj pa je bil na paralelnem veleslalomu 13. A najboljši veleslalomist v slovenskem taboru ni bil edini Slovenec, ki je požel precej pozornosti.

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze, ki ima v zadnjih dneh veliko težav v odnosih s Smučarsko zvezo Slovenije in je zaradi tega ogroženo njeno smučarsko slovo na Zlati lisici, je s skupino nastopila na glasbenem odru ter zabavala zbrano množico. Ta je bila navdušena nad predstavo skupine Tina Maze & The Rockers.

Mazejevo koncert ni utrudil, naslednji dan je kot predtekmovalka na paralelnem veleslalomu ugnala Italijana Thomasa Grandija, ki je eno od svojih dveh zmag v svetovnem pokalu, obe je dosegel v razmaku dveh dneh leta 2004, zabeležil prav v Alta Badiji.

Komentarjev 14
  • sprehajalec 21:58 21.december 2016.

    Naj gre v Italijo, razliko dohodnine naj pa plačuje v Sloveniji, za vzdrževanje takšnih kot si ti, ki verjetno parazitirajo v neki javni službici ali zavodu in zalivajo rože na oknu. Pa še te rože so kupljene na javno. Idealna družba, a Bavarec?

  • stanekos 19:28 21.december 2016.

    res je,bil je samo 'predlog'. Pripravljeni so sebili pogajati do 89.000

  • marialorca 14:22 21.december 2016.

    Žurnal24 je zgrešil u mestitev prispevka. Glede na to, da gospodična Maze že 2 leti ne tekmuje, prepeva in žurira pa, bi želel to brati v rubrikah KRONIKA ali MAGAZIN.