Tina presenetila Anno

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po koncu srditega boja za veliki kristalni globus v ženskem alpskem smučanju, ki je več veselja prinesel Avstrijki Anni Fenninger, kot Tini Maze, je Korošica priznala, da na tekmico ni prav nič jezna. Še vedno sta prijateljici.
Oglej si celoten članek

To je na svojem Facebook profilu potrdila tudi Avstrijka Anna Fenninger, ki je objavila prijateljsko fotografijo s Tino Maze po zadnjem veleslalomu, ki ji je zagotovil veliki kristalni globus, pod njo pa zapisala: "Velik boj ... na  koncu sva še vedno prijateljici! Hvala ti Tina, ti si neverjetna!

Tina presenetila tekmovalke

Foto: Twitter Tessa Worley Črnjanka je v torkovi posebni športni oddaji na TV Slovenija namenjeni slovenskim smučarskim šampionom priznala, da sta si z Anno blizu, tako po razmišljanju, kot karakterju. Priznala je, da je bila na njo med sezono tudi „jezna“, saj se tako najlažje zbere za tekme, kot tudi to, da sta si s Fenningerjevo bliže kot z Američanko Lindsey Vonn.

Slovenska smučarska šampionka se je na zaključku sezone, na željo svojega pokrovitelja, izkazala še z eno gesto - Anni Fenninger in še nekaterim drugim smučarkam je podarila nakit, ki ga je oblikovala sama, kar je zelo presenetilo vse tekmovalke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 06:44 26. Marec 2015.

    je pač slovenka, tako kot ti ki kritiziraš

  • 20:05 25. Marec 2015.

    ta mazejeva je pa tako antipatična in samovšečna, anna je pravi sonček ob njej

  • 16:47 25. Marec 2015.

    vsak ima svoja merila, s katerimi ocenjuje druge...bolano se mi zdi , da nekaj fanatikov cele dneve bruha sovraštvo do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.