Šport
23 ogledov

Tina presenetila Anno

Tina Maze in Anna Fenninger Facebook
Po koncu srditega boja za veliki kristalni globus v ženskem alpskem smučanju, ki je več veselja prinesel Avstrijki Anni Fenninger, kot Tini Maze, je Korošica priznala, da na tekmico ni prav nič jezna. Še vedno sta prijateljici.

To je na svojem Facebook profilu potrdila tudi Avstrijka Anna Fenninger, ki je objavila prijateljsko fotografijo s Tino Maze po zadnjem veleslalomu, ki ji je zagotovil veliki kristalni globus, pod njo pa zapisala: "Velik boj ... na  koncu sva še vedno prijateljici! Hvala ti Tina, ti si neverjetna!

Tina presenetila tekmovalke

Tessa Worley | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Črnjanka je v torkovi posebni športni oddaji na TV Slovenija namenjeni slovenskim smučarskim šampionom priznala, da sta si z Anno blizu, tako po razmišljanju, kot karakterju. Priznala je, da je bila na njo med sezono tudi „jezna“, saj se tako najlažje zbere za tekme, kot tudi to, da sta si s Fenningerjevo bliže kot z Američanko Lindsey Vonn.

Slovenska smučarska šampionka se je na zaključku sezone, na željo svojega pokrovitelja, izkazala še z eno gesto - Anni Fenninger in še nekaterim drugim smučarkam je podarila nakit, ki ga je oblikovala sama, kar je zelo presenetilo vse tekmovalke.

Komentarjev 18
  • JohnSmith30699 06:44 26.marec 2015.

    je pač slovenka, tako kot ti ki kritiziraš

  • romeo 20:05 25.marec 2015.

    ta mazejeva je pa tako antipatična in samovšečna, anna je pravi sonček ob njej

  • onyxx 16:47 25.marec 2015.

    vsak ima svoja merila, s katerimi ocenjuje druge...bolano se mi zdi , da nekaj fanatikov cele dneve bruha sovraštvo do drugače mislečih in jih zmerja...če se nek članek komentira imam vso pravico napisati svoje mnenje, pa četudi je to drugačno ...prikaži več od tvojega ali večine...če citiram spodnji komentar : skeptik / danes, 09:05... in medijski poskus adaptacije javne podobe. Zaradi mene lahko vsaki podari še 14 dni all-inclusive na Kanarskih otokih, pa ne bom mogel pozabiti njenih nešportnih "prebolevanj" porazov, ki to sploh niso bili. Njena nečimrnost se ne da očistiti s takimi poceni triki.lahko samo pritrdim, ker to vidimo praktično vsi...najbolj slep je pa vedno tisti, ki noče spregledat...tisti, ki pa tu gor zmerjate drugače misleče, pa samo kažete na to, kakšen podn od človeka ste vi sami