Tiralica za Markom Tuškom

Foto: policija.si
Foto: policija.si
Policija je zaradi neplačevanja preživnine izdala tiralico za slovenskim košarkarjem Markom Tuškom.
Oglej si celoten članek

Na uradni spletni strani slovenske policije je med iskanimi osebami moč opaziti slovenskega košarkarja Marka Tuška.

Po poročanju Slovenskih novic naj bi se nekdanji član Uniona Olimpije na seznamu znašel zaradi neplačevanja preživnine za otroka, ki ga ima z nekdanjo rokometašico Jasmino Selaković.

Tušek je svojo kariero začel pri košarkarskem klubu Hrastnik, nato pa je igral za Triglav Kranj in ljubljansko Olimpijo. Ob koncu prejšnjega tisočletja se je preselil v Italijo, kjer je igral do leta 2007, ko je okrepil špansko Unicajo. Po eni sezoni v dresu ruskega Kazana se je vrnil na Apeninski polotok, kjer je leta 2012 končal svojo športno pot.

Februarja se je vrnil na košarkarski parket in podpisal pogodbo s črnogorsko Zeto 2011 iz Podgorice, kjer prebiva s svojo izbranko Jeleno Bogavac.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:06 17. Julij 2015.

    Tim Hocevar Rok Selaković • en mesec nazaj<br />Bom ti pa jaz odgovorila Rok Selaković, ti si še premlad, da …

  • 08:09 17. Julij 2015.

    Tip je legenda slovenske košarke, kaj si pa ti storil za nas?

  • 15:01 16. Julij 2015.

    Kreten balkanski !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.